Εταιρεία

Η εταιρία TARASIADIS MARINE SERVICES ιδρύθηκε τον Μάιο του 1995. Στα λίγα χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να εξαπλωθεί στο χώρο των σκαφών για τη συνέπεια, την εξυπηρέτηση και το άψογο AFTER SALES SUPPORT που προσφέρει στο πελάτη. Η εταιρία αντιπροσωπεύει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη τα γνωστά φουσκωτά σκάφη ORIZON το ισχυρότερο brand-name σε πωλήσεις φουσκωτών στην Ελλάδα και με εξαγωγές στο εξωτερικό. Ένα σημαντικό κομμάτι της εξέλιξής μας οφείλεται σε αυτά, αλλά και στα Ιταλικά φουσκωτά CAPELLI γνωστά για το άψογο φινίρισμα τους, τους έξυπνους χώρους τους και τις νέες σχεδιαστικά γάστρες τους, σε εκδόσεις για χρήση αναψυχής, επαγγελματική χρήση diving, tenders, καμπινάτα ,σε πολύ οικονομικά πακέτα. Σημαντική εξέλιξη της εταιρείας από το 2008 θεωρείτε η συνεργασία με τα γνωστά φουσκωτά MOTOMARINE SUPERONDA-MAGNAONDA- τα οποία καλύπτουν και το κοινό που απευθύνεται στις στενές σπορ γραμμές των σκαφών με βαθιές γάστρες για δύσκολους καιρους.
Σαν ο μεγαλύτερος DEALER της SUZUKI πανελλαδικά για μεγάλη σειρά ετών και ένας από τους κορυφαίους DEALER της SUZUKI στην Ευρώπη μπορεί να διαθέσει τις εξωλέμβιες μηχανές SUZUKI και τα συμβατικά φουσκωτά SUZUMAR σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, ενώ είναι η μόνη εταιρία στο χώρο που διαθέτει μοτέρ ή σκάφη ORIZON-CAPELLI-MOTOMARINE-MARVEL μεμονωμένα ή σε πακέτα ετοιμοπαράδοτα. Ακόμη αντιπροσωπεύουμε τις νέου τύπου και προδιαγραφών με 5 χρόνια γραπτή εγγύηση βάρκες Hyperion σε όλα τα μέτρα και μια πιο οικονομική σειρά σε βάρκες NAFTILOS 440, 480, 525, καθώς και τα πολυεστερικά σκάφη σε CRUISER, FISHING και OPEN των εταιριών RANIERI INTERNATIONAL, COVERLINE και CAPELLI με τρέιλερ ΔΡΟΜΕΥΣ και ΕΛΞΙΣ πάντα ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ.
Για να καλύψουμε κάθε θαλασσινή απαίτηση από το 2005 η εταιρία μας αντιπροσωπεύει τα γνωστά παγκοσμίως ιστιοπλοϊκά σκάφη J BOATS USA & J EUROPE για Ελλάδα και Κύπρο. Τα σκάφη αυτά θα τα συναντήσετε σε όλες τις ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις αγώνων στην Ελλάδα πάντα με διακρίσεις.

Παρέχουμε εξουσιοδοτημένο Service μηχανών SUZUKI δίχρονων και τετράχρονων καθώς και πλήρη σειρά ανταλλακτικών και λιπαντικών αντιπροσωπείας.
Η καινοτομία που κάνει την εταιρία να ξεχωρίζει στο χώρο είναι ότι εξειδικεύεται σε παντός είδους ανταλλαγή φουσκωτών και πλαστικών σκαφών με καινούργιο ή άλλο μεταχειρισμένο. Διαθέτει πλήρη κάλυψη υπηρεσιών, ναυτιλιακό εξοπλισμό, παρελκόμενα, ενώ στα καταστήματα μας παρέχουμε 300 θέσεις Parking σκαφών το οποίο λειτουργεί σε Ευρωπαϊκό πρότυπο με μεγάλη ασφάλεια και παροχές για την εξυπηρέτησή σας. Αναλαμβάνουμε επίσης διεκπεραιώσεις εγγράφων, ανελκύσεις, καθελκύσεις και μεταφορές σε όλη την Ελλάδα. Υπεύθυνα και σίγουρα.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε.